I'm fine

Ja, leste nettopp en trist blogg om ei jente med spiseforstyrrelser. Det fikk meg til å forstå mer hva det er, frykt for mat og vekt, hvor slitsomt det må være. Måtte tvinge seg selv til å spise hverdag, bare for å overleve, men samtidig bare ha lyst til å laste maten. Link til bloggen HER!

//Vilde ♥ julestemning

Heihei! Julestemningen er på topp, og har så smått begynt å fikse litt på rommet også med engler, julemusikk etc. Btw, vi skal gå til kirken i morgen med skolen. Blir sikkert koselig, er personlig ikke kristen, men gikk i kirken med bestefaren min når jeg og pappa bodde hjemme til dem. Så jeg har vel et litt spessielt forhold til kirker osv. 

Men må fortsett på litt små ting som skal være klart til jul, gaveliste o.l. 

//Vilde ♥Video; Rommet mitt

Hei! Endelig kommer en video her på bloggen, det er en romvideo. Håper dere liker den ♥ Sett på 720p for bedre kvalitet på videoen :)

//VildeHeiHei :)

Hei nå er jeg (Sara) på frøya er på besøk til mormoren og farmoren min :) Gjør ikke noe spess egentlig jeg ser på tv og koser meg mens de voksne er på kjøkkenet og snakker : - )

Jeg kjeder meg rett og slett :(

Men imorgen kommer det en link på video fra frøya vis dere går inn på youtube så søker dere Sara Asphaug så kommer youtube brukern min opp og der har jeg (Sara) en julekalender :)

Følg med der :)

Hadee ;*

Random bilde :P

//Saraavslapning!

Heihei!- Det er desember som alle vet (håper jeg), det er snø ute og helt sykt kaldt! Fyy Trondheim, hvorfor skal du fryse oss ned? Men, det var egentlig ikke derfor jeg skulle blogge... Det var for å fortelle litt om hva som skjer nå for tiden, jeg så at Sara hadde lagt ut et innlegg ang. prøver og skole, de er sant, vi har veldig mye å gjøre nå rett før jul, så blogg kommer nok til å bli andre pri. Men jeg tipper at v kommer inn på rett kjør igjen snart. 

Vi har bare igjen en prøve som er på tirsdag! Det blir så sykt godt å bli ferdig med det, vi har hatt 3 tentamener (norsk, matte og engelsk) det var egentlig litt spennende, for det var første gangen men det var også ganske slitsomt å sitte i ro på en stol i flere timer.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Har dere hatt tentamen(er)?OiDa....

Lenge siden sist... Igjæn men har så sykt mye prøver nå i det siste rett å slett så vi har Desverre ikke så mye tid til bloggen Desverre .... Men skal prøve så godt vi kan :)

//saraLes mer i arkivet » Desember 2012 » November 2012

Design av:


INGVILD AASHEIM hits