Blogg

Sorry

Beklager... Vi er sykt dårlige til å blogge men men, har enentlig ingenting å blogge om, er veldig opptatt nå siden vi har et stort prosjekt på skolen no....

Å så går jeg på Fotball og Turn
Å Vilde går på Håndball..
Såe....

//sara

Vintermalvik

Hei nå små pakker jeg litt til i morgen, skal nemmelig på tur med vintermaliv, imorgen skal vi til Gammelvoldstuggu. Det er en hytte til fjells. Gleder meg : )

Innlegg av: Sara

Woop woop

Vilde er veldig opp tatt tror jeg hun blogger ikke noe her -.- ikke på sin eger blogg en gang :((

Synd....

Litt dårlig bilde :PPPP

//sara

Hallo

Ingenting å si

Hadee følte bare for å bloggeee !!

Sløv dag

Hei ! Idag har jeg vert på skolen .. Hadde samfunnsfag prøve som gikk veldig bra faktisk satser på 5 ' er :)
Idag skal jeg ingenting noen som blir med å finne på noe??

Innlegg fra Sara : - )

Huffda...

Baklager kjere lesere men vi er veldig sløve til og blogge :(( Men men beklager virkelig, skal prøve så godt vi kan siden vi har jo skole som øddelegger alt...

Klassen på tur

Fin klasse og vældig spessiel :P xD

Innlegg fra Sara

I'm fine

Ja, leste nettopp en trist blogg om ei jente med spiseforstyrrelser. Det fikk meg til å forstå mer hva det er, frykt for mat og vekt, hvor slitsomt det må være. Måtte tvinge seg selv til å spise hverdag, bare for å overleve, men samtidig bare ha lyst til å laste maten. Link til bloggen HER!

//Vilde ♥ 

julestemning

Heihei! Julestemningen er på topp, og har så smått begynt å fikse litt på rommet også med engler, julemusikk etc. Btw, vi skal gå til kirken i morgen med skolen. Blir sikkert koselig, er personlig ikke kristen, men gikk i kirken med bestefaren min når jeg og pappa bodde hjemme til dem. Så jeg har vel et litt spessielt forhold til kirker osv. 

Men må fortsett på litt små ting som skal være klart til jul, gaveliste o.l. 

//Vilde ♥

HeiHei :)

Hei nå er jeg (Sara) på frøya er på besøk til mormoren og farmoren min :) Gjør ikke noe spess egentlig jeg ser på tv og koser meg mens de voksne er på kjøkkenet og snakker : - )

Jeg kjeder meg rett og slett :(

Men imorgen kommer det en link på video fra frøya vis dere går inn på youtube så søker dere Sara Asphaug så kommer youtube brukern min opp og der har jeg (Sara) en julekalender :)

Følg med der :)

Hadee ;*

Random bilde :P

//Sara

avslapning!

Heihei!- Det er desember som alle vet (håper jeg), det er snø ute og helt sykt kaldt! Fyy Trondheim, hvorfor skal du fryse oss ned? Men, det var egentlig ikke derfor jeg skulle blogge... Det var for å fortelle litt om hva som skjer nå for tiden, jeg så at Sara hadde lagt ut et innlegg ang. prøver og skole, de er sant, vi har veldig mye å gjøre nå rett før jul, så blogg kommer nok til å bli andre pri. Men jeg tipper at v kommer inn på rett kjør igjen snart. 

Vi har bare igjen en prøve som er på tirsdag! Det blir så sykt godt å bli ferdig med det, vi har hatt 3 tentamener (norsk, matte og engelsk) det var egentlig litt spennende, for det var første gangen men det var også ganske slitsomt å sitte i ro på en stol i flere timer.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Har dere hatt tentamen(er)?

OiDa....

Lenge siden sist... Igjæn men har så sykt mye prøver nå i det siste rett å slett så vi har Desverre ikke så mye tid til bloggen Desverre .... Men skal prøve så godt vi kan :)

//sara

Grattis

Hei nå er det lenge siden... Beklager, men vi har hatt tentamen på skolen. Jeg tror det gikk ganske bra faktisk:)

Hadeeee;*

//sara

Søndag

Hei! Mobilblogging idag, siden.... Ingen grunn.

På fredag hadde vi kos på skolen (valgfag) så ja. Gikk sikkert opp 1kilo den timen!? Same shit, det er derfor vi har trening.

Nytt tema!; endte opp med en boxse bandasje idag.... Yeey!
Made for fighters. Made by fighters!

JA... Det var alt fra Vilde idag... Men skal bli bedre på å blogge! Natta søtinger <3

Tentamen

Hei om onsdagen har vi tentamen så da skal jeg vere full konsentrasjon om den prøven så :( Det er en Norsk tentamen så jeg kommer ikke til og blogge før senere ikveld eller imorgen så etter det blir det ikke noe blogging før onsdag ... Desverre :(

Har vert på hytta i helga Shu så jeg tok masse fine bilder som jeg legger ut ikveld eller imorra :)

//Sara

Kick-Off

Hei i ni tiden kom jeg hjem fra kick-off fest kjempe gøy men steroen klikket ganske mye :-( Men men fest er fest, jeg kosa men velig mye helt til jeg skle og fikk to hull i kneerene og sylblødde :-( fikk to plaster
med det kom bare gjennom :-( Så kom jeg hjem og da fikk jeg tiger plaster ^.^.^.^

Kjøpte meg vaffel kake og brus :-) Det var røykmaskin i starten men så gikk brannalarmen så da kunne vi ikke bruke den men disco lysene fungerte fortsatt da :-)

Det var c og d klassen som aranskjerte det får å samle inn penger til klasse kassa til klasse tur i 10 . klasse :-)

Håper du likte bildene :-)

//s0l0

Innlegg av Sara

Sliten...

Hei nå er jeg ganske sliten, aner ikke hvorfor jeg var jo og svømte i en time da, men pleier ikke og bli sliten av det egentlig... Men idag åå skolen i matfrimenuttet så fikk Tine hjernerystelse og nå ligger hun på sykehus inatt :-( Stakkar Tine ...

Men nå skal jeg sove (SLITEEEN!!)

//s0l0

Innlegg av Sara

Brilla !

Hei nå har jeg (Sara) fått meg briller de kom idag... De er lilla og ser ganske små ut når du ikke har de på deg men når du har de på deg virker de store ;P

//s0l0

Innspirasjon 

//s0l0

  

Kamp idag !

Heeei! Idag, har jeg ikke gjort så mye, meste av dagen har gått til rydding av rom og fiksing til hånball kampe jeg skal på senere idag! Herregud jeg gleder meg, det eneste som er litt dumt er at jeg har fått strekk i foten men skal nok få til å løpe likevel ♥

Haha, random bilde ♥ Men nå må jeg gå, snakkes!

//S0L0//Vilde

Bilder fra overnatting : - )

Hei som dere sikkert hvet s har vi sovet hos hverandre inatt ( jeg og vilde ) vi sminket hverandre i bline g spiste my godis vi hadde so godis poer med små godt hennes var full mens min var litt under halv full også hadde vi kanelsnurrer og non-stop, kjempe gøy :) To noen bilder og her kommmer de :

 

 

  
  

 

Tok mest videoer så hehe :P <3

//s0l0

Første innlegg

Hei vi er to jenter fra Hommelvik og begge er 13 år, vi heter sara og Vilde

Dette er Vilde

Dette er Sara

Kommer mere etter hvert :-)

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Design av:


INGVILD AASHEIM hits